Krimi

2024.06.29. 05:00

Vasúti peronról a sínek közé esett egy kisgyerek, néhány másodpercen múlt a tragédia (videó)

Gyakran történnek a vasútállomások területén balesetek, éppen ezért fokozottan kell figyelni magunkra és egymásra is a peronokon. Elég egy rossz mozdulat, és akár tragédia is történhet.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Ha kicsi gyermekkel vagy totyogó kisbabával utazunk, akkor egyetlen pillanatra sem téveszthetjük szem elől, mert könnyen baleset lehet a vége - figyelmeztet cikkében a Bors. 

Egy ilyen esetet örökített meg Nottinghamshire vasútállomásán a biztonsági kamera.  Egy hároméves kisgyerek ugyanis a peron szélén járkált, amikor a sínek közé esett.  Ez a vasútállomás igen forgalmas, éppen ezért várható volt, hogy hamarosan vonat is érkezik. 

Az egyik felnőtt, aki látta a kisgyerek esését, azonnal a peronhoz rohant, leugrott a kicsiért, és megmentette az életét. Mindketten biztonságban felértek, majd néhány másodperccel később egy vonat száguldott át az állomáson. Arra még nem derült fény, hogy miképpen fordulhatott elő, hogy a kicsi gyerek a peron szélén bóklászott.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!