nem pihentet

2020.10.19. 16:10

Koeman kemény csatára számít a Fradi ellen

Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetőedzője szerint csapatának nyugodtan kell futballoznia a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-nyitányon.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 17: Head coach Ronald Koeman (R) of Barcelona gives tactics to his player during the La Liga soccer match between Barcelona and Getafe at Coliseum Alfonso Perez Stadium in Madrid, Spain on October 17, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Burak Akbulut

A holland szakember a mérkőzést megelőző hétfői on-line sajtótájékoztatóján kiemelte, fontos hét ez az együttes életében, hiszen a legrangosabb európai kupasorozat rajtja mellett a hétvégén a Real Madrid elleni El Clásico következik. Hozzátette, ahhoz, hogy a rangadón sikeresek legyenek, elengedhetetlen, hogy a BL-ben jól rajtoljanak.

A Barca korábbi legendás védője elmondta,

egyáltalán nem gondolják, hogy könnyű dolguk lenne a magyar bajnokcsapat ellen, komoly fizikai csatára számít.

Hozzátette, senkit sem akar pihenteti a szombati szuperrangadó előtt, hiszen most nem az, hanem a Ferencváros elleni összecsapás a fontos.

Ronald Koeman – akinek testvére Erwin korábban magyar szövetségi kapitány volt, de nem beszéltek a keddi mérkőzésről – megjegyezte, a BL csoportkörében már nincsenek gyenge csapatok, de nekik a saját játékukra kell koncentrálniuk.

A Barcelona a hétvégén nagy meglepetésre 1–0-ra kikapott a Getafe vendégeként, Koeman szerint egy vereségre a legjobb gyógyír a győzelem, de hazai pályán amúgy is minden körülmények között csakis a győzelem számít elfogadható eredménynek.

A tréner kiemelte, a játékosok keményen dolgoznak, jó a hangulat a csapatnál, és bízik benne, hogy hamarosan mindenkinek sikerül elsajátítani az új rendszert.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője 18.40 órakor tart sajtótájékoztatót a Camp Nou Stadionban.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!