Sportvilág

2010.11.12. 18:56

Szávayék is kerettagok lesznek

A női teniszválogatott szövetségi kapitánya, Keller László kihirdette nyolcfős bő keretét a februári Fed-kupa találkozókra, melyekre a Szávay Ágnes fémjelezte csapat a hévízi Dobogómajorban készül majd fel.

Kerkai Attila

Két hete nevezték ki a magyar női teniszválogatott élére Keller Lászlót, a Forest-ZTE TK edzőjét. Minthogy a legjobb magyar teniszezők társukat, Marosi Katalint szerették volna látni a kapitányi székben, felvetődött, hogy Kellernek nem lesz könnyű  csatasorba állítani a legjobbakat.

Pénteken viszont lapunknak nyilatkozva elmondta, hogy  előző nap Szávay Ágnessel, pénteken  pedig éppen Marosi Katalinnal egyezett meg és nyolcfős bő keretet jelölt ki a februári Fed-kupa találkozókra: Szávay Ágnes, Arn Gréta, Czink Melinda, Marosi Katalin, Jani Réka, Babos Tímea, Susányi Zsófia, Lukács Vanda


A kapitány azt is elmondta, hogy a februári Fed-kupa,  euro-afrikai zóna csoporttalálkozóira készülő magyar női válogatott teljes kerete részt vesz a január 2830. között, a hévízi Dobogómajorban sorra kerülő háromnapos összetartáson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!