Zalaegerszeg

2015.02.04. 16:30

Jogállami kerekasztal

Zalaegerszeg - A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület Jogállami Kerekasztal programja szerda délután Zalaegerszegre érkezett.

Nagy Katinka

A rendezvényen az Alaptörvényről, az alkotmányosságról és a közjogi berendezkedésünkről folyt beszélgetés.

– A Jogállami Kerekasztal rendezvénysorozat az Alaptörvény hatályba lépése óta szerveződő mozgalom – mondta Juhász Imre alkotmánybíró, a rendezvény egyik előadója. – Szükség van arra, hogy kifejezetten szakmai szempontból kicsit közelebb hozzuk az Alaptörvény esetlegesen vitatott rendelkezéseit a hallgatósághoz.

Császár Angéla, Tolvaj Márta, Tordáné dr. Petneházy Judit és Juhász Imre vett részt a zalaegerszegi beszélgetésen. Fotó: Nagy Katinka

– Jelentős és aktuális téma jelenleg a devizahitel, így ezt emeltük a beszélgetés központjába – tette hozzá Tordáné dr. Petneházy Judit, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület alelnöke, s hozzátette: minden kerekasztal beszélgetésre meghívnak egy művészt is. Ezúttal Császár Angéla színművész színesítette a programot szavalataival. A házigazda Tolvaj Márta, Zalaegerszeg alpolgármestere volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!