Bulvár

2017.07.17. 11:07

Dolgok, amiért megutálhatnak a munkahelyeden

Nemcsak a munkahelyen való előrelépésedre, de a motivációdra is negatívan hat, ha nem jössz ki túlzottan a kollégáiddal. Íme néhány dolog, ami miatt nem lehetsz népszerű.

Túl sok infót osztasz meg magadról

Az egy dolog, hogy a legjobb haverodnak részletesen elmeséled másnaposságod krónikáját, esetleg a legsúlyosabb otthoni veszekedés részleteit. Egy munkahelyen azonban – lássuk be – a többség erre egyáltalán nem kíváncsi. A reggeli kávé mellett a konyhában jó esettel nem is tudnak mit kezdeni a bőséges információáradattal, a legjobb esetben csak pókerarccal bólogatnak és kényszeredetten vigyorognak.

Állandóan pletykálsz

Létezik az a típus, aki egyszerűen nem bírja ki, hogy ne adja tovább az összes létező infót, ami egy-egy cigiszünetben – ha fél füllel is, de – eljutott hozzá. Lehet, hogy te úgy érzed, hogy baromira fontos és nagytudású ember vagy, az orákulum, aki osztja a titkos tudást, de a többség ilyenkor úgy érzi, hogy egy mondatot sem válthat veled, mert fél óra múlva az ő élete lesz a téma a folyosón.

Eszméletlenül komolyan veszed magadat

Ez részben a kezdők, részben az öreg rókák klasszikus hibája: az íróasztaluk fölé görnyedve ülnek egész nap, soha egy mosoly nem hagyja el ajkukat, és stréber módon akkor is követik a fentről érkező utasításokat, ha azoknak semmi értelmük nincs.

A cikk folytatását elolvashatja a nuus.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!