Foci

2014.04.08. 06:46

Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó: Bayern München-MU, Atlético Madrid-Barcelona

Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének két szorosabb mérkőzése volt soron 20.45-től, hiszen a Bayern München– Manchester United és az Atlético Madrid–FC Barcelona párharc visszavágója is 1-1-ről indult.

Kialakult a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének mezőnye, hiszen a Bayern München az idegenbeli 1-1 után 3-1-re győzte le a Manchester United gárdáját, míg az Atlético Madrid szintén 1-1-ről indulva nyert 1-0-ra az FC Barcelona ellen.

A manchesteriek jól felpaprikázták a vendéglátókat Münchenben Patrice Evra révén, aki nem kis gólt szerzett, ez azonban csak arra volt jó, hogy a Bayern begyújtsa a rakétákat és Mario Mandzukic után Thomas Müller és Arjen Robben is betalált De Gea hálójába...

– Nehéz volt egy olyan csapat ellen játszani, mely szinte csak védekezett a találkozón – fogalmazott Robben. – Támadásban nehéz volt megtalálni úgy a szabad területeket.

Phil Jones, a United védője szerint játéka alapján a Bayern lehet az a gárda, mely a BL-ben először megvédheti elsőségét.

Madridban a „matracosok" Koke 5. percben szerzett góljával nyertek és az Atlético kiejtette a Barcelonát.

– Szenzációs dolog egy ilyen meccsen, hazai pályán ilyen korán győztes gólt szerezni – mondta Koke a meccs után. – Továbbjutásunk azt jelentheti, hogy történelmet írhatunk.

– Megvoltak nekünk is a lehetőségeink, s azokból egyet kihasználva más mederbe terelhettük volna a találkozó menetét – ezek már Gerardo Martino, a Barcelona vezetőedzőjének szavai voltak a spanyol rangadó után. – Ellenfelünk jól szűrte meg támadásainkat és védelmüket nem sikerült feltörnünk.

A Bajnokok Ligája elődöntőjének sorsolását négy csapat várja (Atletico Madrid, Real Madrid, Bayern München, Chelsea) pénteken, 12 órától.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók:

Bayern München (német) - Manchester United (angol) 3-1 (az első mérkőzésen: 1-1) - összesítésben a Bayern München jutott tovább 4-2-vel.

Atlético Madrid (spanyol) - FC Barcelona (spanyol) 1-0 (1-1) - összesítésben az Atlético Madrid jutott tovább 2-1-gyel.

Előzmények:

Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágók: Chelsea-PSG, Dortmund-Real Madrid

Bajnokok Ligája negyeddöntő: Real Madrid-Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain-Chelsea FC

Bajnokok Ligája negyeddöntő: Manchester United -Bayern München, FC Barcelona- Atlético Madrid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!