Gutorfölde

2016.05.22. 17:40

Ezúttal a lányok, asszonyok kedveskedtek a férfiaknak

Gutorfölde - A helyi művelődési központban tartott vidám hangulatú zenés-táncos mulatsággal várták szombaton este a település férfi lakóit.

Kósa Róbert

Gutorföldén már többéves hagyománya van, hogy a községben élő hölgyek tiszteletére rendezett nőnapi műsort követően Ivó napjához igazodva a helyi férfiak számára is színes programot szerveznek a településen.


- Amíg a nőnapi programon az urak tesznek ki magukért, addig a férfiak napjára minden évben a hölgyek készülnek valamilyen szórakoztató műsorral - mondta Csordás Rózsa, a helyi IKSZT munkatársa. - Idén Mester Nikoletta táncos előadása nyitotta a fellépések sorát, majd a helyi asszonykórus népdalcsokorral kedveskedett a közönségnek. A férfinapi program egyik elmaradhatatlan és évek óta legnépszerűbb eleme a hölgyek tánccsoportjának kánkán fellépése, amit minden évben hatalmas ovációval fogad a férfiközönség. Az esti programok utolsó fellépőjeként Gondos Gabriella énekesnő állt színpadra, hogy jól ismert hazai és világslágerekből összeállított dalcsokorral szórakoztassa a megjelenteket.

A késő estébe nyúló zenés program közös vacsorával zárult, melyen a helyi asszonyok házi készítésű finomságokkal vendégelték meg az ünnepelteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!