A kamera lebuktatta őket

2024.03.18. 13:36

9 éves gyermekével ment lopni egy zalaegerszegi kertészetbe

A zalaegerszegi rendőrök tetten értek három személyt, akik egy helyi faiskolából próbáltak meg növényeket elvinni, hogy később eladják.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

Egy zalaegerszegi kertészet tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2024. március 14-én este arról, miszerint a biztonsági kamera felvételein látja, hogy idegenek mentek be a területére.

lopás
A zalaegerszegi kertészetből ellopott facsemeték
Forrás: police.hu

A helyszínre érkező járőrök négy embert találtak a faiskolánál, akik a már kihúzkodott gyümölcsfacsemetéket és szőlőoltványokat pakolták be az autójukba. A területre a 33 éves férfi és az egyik elkövető 9 éves gyermeke ment be a kerítésen keresztül, míg a két nő a gépkocsihoz hordta a lopott növényeket.

Az egyenruhások elfogták a tolvajokat, akiket előállítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, és kihallgatták őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A lopási kár meghaladta a százezer forintot, azonban ez megtérült, mivel az elkövetők nem tudták magukkal vinni a csemetéket, olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában