Hírek

2015.05.25. 06:18

A temetőben italoztak, majd összeverekedtek a fiatalok

Vádemelési javaslattal zárta a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyben egy 19 éves férfit súlyos testi sértéssel és más bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak a nyomozók.

A gyanú szerint tavaly január 24-én egy 17 éves pusztaszentlászlói és egy 19 éves bánokszentgyörgyi férfi együtt italozott a helyi temetőben. Ezt követően a 19 éves férfi bántalmazta 17 éves barátját, és még az értékeit is elvette tőle. A pusztaszentlászlói lakos nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az idősebb férfi azt mondta a nyomozóknak, hogy azért bántotta a fiatalabb társát, mert az szidta az öccsét; tettét nagyon megbánta.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 19 éves bánokszentgyörgyi férfi ellen rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!