Hírek

2017.07.21. 16:00

Göcsej értékeit népszerűsítik a Dombérozón

MEGYEI ÖSSZEÁLLÍTÁS Múlt hét végén, a novai aratónappal vette kezdetét a II. Göcseji Dombérozó. A tavaly indult kulturális, hagyományőrző programsorozat célja Göcsej térségének összefogása és a tájegység megismertetése az ide látogató vendégekkel, turisztikai lehetőségeinek bemutatása.

Hajdu Péter

Idén tizenegy település, Barlahida, Becsvölgye, Dobronhegy, Gellénháza, Gombosszeg, Hottó, Kustánszeg, Milejszeg, Nagylengyel, Nova, Petrikeresztúr csatlakozott a programsorozathoz, amely idén kilenc napon át tart, és szinte mindennap kínál valami érdekeset, kiállítást, színjátékot, zenét, vetélkedőt a településeken.

Nagylengyelben a Zalaerdő Zrt. közreműködésével az erdővel ismerkedhettek kicsik és nagyok Fotó: Katona Tibor

A hét két utolsó napján is érdemes felkeresni a göcseji falvakat, szombaton Nagylengyelben Táncra-forgó táncfesztivál lesz, Milejszegen az olajsajtolás iránt érdeklődők kapnak ízelítőt e tájjellegű tevékenységről, vasárnap délután pedig Becsvölgyén folytatódnak a programok a 20 órás zárásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!