Összetartozunk - Szavazzon a zalai községek legszebb pillanataira!

2017. május 02., 12:33 szerző: Zalai Hírlap
Megkezdődött az online szimpátiaszavazás az Összetartozunk pályázat múlt héten bemutatott településeire.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Lezárult az Összetartozunk pályázat, a lapot kiadó Pannon Lapok Társasága (PLT) és a Zalai Hírlap pályázati akciója során bemutattuk a kezdeményezéshez csatlakozott települések fotóval ellátott üzeneteit. Örömteli, hogy 37 település jelentkezett az akcióra. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, s a pályázatok valóban közösségi rendezvényekről szólnak.

Most az olvasókon a sor, hogy voksoljanak: online szavazásunk május 2-20-ig tart, ahol 1 nap 1 valós email címről 1 szavazatot adhatnak le.

A fotókat és a hozzájuk tartozó, rövid, írásos bemutatkozásokat a települések ábécé sorrendjében ezen cikk végén található szavazáson, a címekre kattintva olvashatja el, vagy lapozgathat a megjelent cikkek között:

Aki a legtöbb szavazatot kapja, a jutalmakkal tovább építheti a település közösségét. A fődíj 1 millió forintos vásárlási utalvány, amellyel közösséget szolgáló eszközök vásárolhatók. Ezenkívül a falu értékeinek széles körű bemutatásához 50 darab fotóból álló minőségi portfóliót kap a győztes. A különdíj 30 profi fotót tartalmaz, de a PLT munkatársai által legszebbnek tartott pályamű is különdíjat kap: a kiadó receptkönyveivel gazdagodhatnak a település háztartásai. A szavazatok összesítése után a díjakat május 23-án ünnepélyes keretek közt adjuk át.

Zalai Hírlap

2017. május 02., 12:33 szerző: Zalai Hírlap

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...