Hírek

2016.06.14. 17:42

Testvére nevelt lányát erőszakolta meg

Tótszerdahely – Testvére nevelt lányt erőszakolta meg az a 23 éves férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Két évvel korábban szeméremsértés miatt már egy év próbára bocsátotta őt a bíróság.

Arany Gábor

A vádiratba foglaltak szerint a 23 éves, tótszerdahelyi H. József és későbbi áldozata jó ismerték egymást, mert a férfi a kislány nevelőapjának testvéreként gyakran segédkezett náluk a ház körüli teendőkben. Ilyen előzmények után érkezett el 2016. március 12-e, amikor H. József kora délután beállított testvéréhez, ahol annak 13 éves nevelt lánya egyedül volt otthon. A számítógépen filmet néző kislányhoz közeledni próbált a férfi, simogatta a vállát, combját, mire a gyerek elhúzódott és hárítani igyekezett és rávenni arra H. Józsefet, hogy távozzon. Ekkor a férfi kiment cigarettázni az udvarra, közben a kislány meg az interneten üzent a férfi húgának, hogy bajban van, de részleteket nem közölt. Röviddel később H. József visszatért a házba és folytatta kislány molesztálását, mellét hasát fogdosta, majd felkapta és a szobába vitte, az ágyra döntötte a lány tiltakozása ellenére. Ez után a férfi az ellenkező, védekező, sikoltozó gyereket megerőszakolta, csak amiatt hagyta abba tettét, mert tartott testvére, illetve sógornője hazatérésétől. A férfi ezek után még felszólította a kislányt, hogy senkinek ne beszéljen a köztük történtekről.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba az esetről tájékoztatva közölte, hogy a kanizsai járási ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat. Büntetés kiszabásaként fegyházban letöltendő szabadságvesztésről szól az ügyészi indítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!