Horoszkópok

2015.08.20. 13:43

Napi horoszkóp - A Ráknak kicsit többet kellene törődnie a párjával

A Kosnak meg kell szabadulnia a negatív gondolatoktól.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Meg kell szabadulnia a negatív gondolatoktól és arra koncentrálni, hogy javítsa a helyzetét. Ha továbbra is pesszimista marad a jövőjét illetően, akkor tényleg nem fog semmi sem változni!

Bika (április 21.–május 20.) – Csak akkor tudja érvényre juttatni az igazát és megvalósítani az elképzeléseit, hogyha maga mellé tudja állítani a többieket is. Egyedül nem sok esélye van, dolgozzon csapatban!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ölébe pottyanhat egy lehetőség, vagy nem várt anyagi segítséghez juthat a nap folyamán. Döntsön nagyon átgondoltan és használja fel ezt a helyzetet a jövője építésére.

Rák (június 22.–július 22.) – Kicsit többet kellene törődnie a párjával, ugyanis az utóbbi időben túl sokat foglalkozott a karrierjével és szinte alig volt otthon. Itt a hosszú hétvége, javítsa a hibát!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma szinte az élő fába is képes lesz belekötni, és ez a rossz hangulat csak fokozódik, amikor olyan társaságba keveredik, melyet nem szível. Azért ne rúgja össze a port mindenkivel!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nem oldhatja meg mindenki nyűgét! Ha mindent átvállal, akkor előbb-utóbb be fog sokallni! Rendes magától, hogy ennyire segítőkész, de ne menjen túl messzire!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Fél attól, hogyha elmondja valakinek, hogy érez, sebezhetővé válik. Azonban, ha nem mondja el neki az igazat, akkor soha sem fogja megtudni, hogy mi lehetett volna.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Valaki borzasztóan kihozta a sodrából a közelmúltban, ezért még az is megfordult a fejében, hogy bosszút áll az illetőn. Szerencsére erről letett és már másra koncentrál.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Egy elfeledettnek hitt probléma, amit besöpört a szőnyeg alá, most újra felüti a fejét. Úgy néz ki, hogy nem szabadulhat a dologtól, és meg kell próbálnia megoldani!

Bak (december 22.– január 20.) – Attól még, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ön tervezte, nem kell megmakacsolnia magát és szembe menni mindennel. Alkalmazkodjon és még jó is kisülhet belőle!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Néha jó képet kell vágnunk olyan dolgokhoz, amiket nem szeretünk. Így ha például egy kolléga unalmas történettel traktálja ma, legyen érdeklődő, és ne bántsa meg!

Halak (február 21.– március 20.) – Nagy lépés előtt áll, amire felkészültnek hiszi magát, azonban az igazság az, hogy a múltat nem teljesen hagyta maga mögött. Tisztázza ezt, aztán ugorjon csak fejest!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!