Horoszkópok

2016.11.15. 06:22

Napi horoszkóp - A Vízöntő próbálja megőrizni a higgadtságát!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Elég unalmas hétfőn van túl, így bármilyen fejleménynek örül, ami egy kicsit is felpörgeti a mai napját. A nehéz hétkezdés után azért délutánra már megtalálja majd a helyét!

Bika (április 21.–május 20.) – Környezete nincs kibékülve az utóbbi időben hozott döntéseivel, és erre ma még rá is fog kontrázni. Mindenesetre ne zavartassa magát, mindenki a saját sorsának kovácsa.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Higgye el, hogy senki az ég adta világon nem fogja megszólni, ha nem végez minden feladattal ma. Tudják, hogy nagyot menetelt az utóbbi időben, mindenki elégedett önnel.

Rák (június 22–július 22.) – Most remek alkalma lesz egy kicsit megállni a nagy hajtásban, és magába nézni, hogy mit és miért csinált. Vegye végig sorról sorra, hogy mi az, amin javítani kellene, és lépjen!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma semmi sem úgy fog menni, ahogy eltervezte. Túl szétszórtan viselkedik a komoly feladatokhoz, ezért kár is bármilyen nagyobb volumenű dologba belekezdenie.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nincs mese, el kell fogadnia, hogy nem minden úgy alakult, ahogy tervezte. Most már nem tud változtatni a dolgokon, csak pozitívan hozzájuk állni.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Úgy érzi, hogy most igazán nyerő helyzetbe került, és nincs ellenfele egy bizonyos témában. Most végre megmutathatja, hogy milyen fából is faragták. Csak határozottan!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma egészen kiváló eredményt érhet el, ha egy feladat közben végig meg tudja őrizni a koncentrációját. Ez nem lesz egyszerű, de tényleg megéri próbálkozni. Hajrá!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Kissé követelőzővé vált valakivel szemben az elmúlt időszakban, és ezt ez az illető a tudtára is hozta. Talán elnézést kérhetne tőle a viselkedéséért.

Bak (december 22.– január 20.) – Valaki olyannal vív, már régóta húzódó nagy csatát, akivel amúgy közösek lennének az érdekeik, csak másak az ötletük kivitelezését érintő elképzelések. Ideje békülni!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Lehetséges, hogy egy-két régebbi kapcsolata kerül ma felszínre ismét, ráadásul nem biztos, hogy a legkellemesebb emlékűek. Bárhogy is, próbálja megőrizni a higgadtságát!

Halak (február 21.– március 20.) – Túl nagy a tét, hogy csak a megérzéseire hallgasson most, inkább gondolja át logikusan a fejleményeket, és utána döntsön. Ha kell, kérje ki valakinek a véleményét is az ügyben.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!