Nagykanizsa

2016.09.22. 15:22

KDNP: védeni az országot, segíteni a menekülteket

Nagykanizsa – Nekünk kereszténydemokratáknak kettős felelősségünk van, egyrészt az ország megvédése, másfelől a menekültek segítése – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Bedő György, a párt kanizsai szervezetének elnöke.

Pásztor András

Mint elhangzott: a magyar embereknek komoly  vesztenivalója van, hiszen ha megvalósul Brüsszel kötelező kvótáról szóló terve, akkor a mindennapi élet, illetve  az emberek közvetlen lakókörnyezete is megváltozhat Magyarországon.

– Ugyanakkor felelősséget is érzünk azokért az üldözöttekért, akik menekülni kénytelenek – folytatta a párt kanizsai elnöke, aki hozzátette: a KDNP úgy gondolja, hogy a tömeges méretű befogadás és a migránsok behívása rendkívüli kockázatokkal jár, ezért ezeknek az embereknek helyben kell segíteni, először békét teremteni, majd pedig újjáépíteni mindent.

A KDNP kanizsai elnöke befejezésül elmondta: az október 2-ra tervezett népszavazás nemzeti ügy, ami Magyarország jövőjéről szól. Éppen ezért fontos, hogy minél többen elmenjenek és nemmel szavazzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!