Prémium magazin

2017.01.06. 12:01

Miért vagytok ti ilyen boldogok?

Énektanár, korrepetitor, karnagy, zenepedagógus és coach, mindemellett két szép gyermek, Benedek és Luca boldog édesanyja és Vizy Péter informatikus hálás felesége. Kovács Katával beszélgettünk.

Magyar Hajnalka

- Nekem a család a minden. A sors tökéletes férjjel és fantasztikus gyerekekkel ajándékozott meg. Kicsi koromtól hittem abban, hogy az ember képes megtalálni az igazit. Beteljesült. Ő nemcsak a férjem, a társam, de a legjobb barátom, a gyóntató papom, a védelmezőm, a gondolataim kitalálója.

Péter 19 volt, ő pedig 22, amikor az általa átvett zalaegerszegi  fiúkórusban megismerkedtek

Az igazi egymásra találáshoz azonban egy karambol kellett, amiben szerencsére csak egy Trabant sérült meg.

- Együtt utaztunk az autóban, s a balesetet követő sokkos állapotban valami megnyílt köztünk. Egy hét után abban is bizonyos voltam, csakis ő lehet a férjem, mert minden megvan benne, amire vágytam. Szeretet, törődés, türelem, elfogadás. Nagyon hálás vagyok neki, hiszen nem lehet könnyű elviselni a munkamániámat, a makacsságomat, a hiperérzékenységemet, a kaotikus napirendemet. Színházi premier előtt napi rutin, hogy éjfél előtt nem érek haza, ilyenkor neki kell helytállnia. Néha megkérdezik tőlem: hogyhogy ti ilyen boldogok vagytok? Mindig elmondom, mi sem úgy nyertük ezt az állapotot, napi szinten teszünk érte. Kommunikációval, egymásnak szentelt idővel és szeretettel.

S persze sok-sok zenével. Hiszen kétségtelen, hogy Kata a hivatásában is megtalálta az igazit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!