Miért vagytok ti ilyen boldogok?

2017. január 06., 12:57 szerző: Magyar Hajnalka fotós: Katona Tibor
komment
Énektanár, korrepetitor, karnagy, zenepedagógus és coach, mindemellett két szép gyermek, Benedek és Luca boldog édesanyja és Vizy Péter informatikus hálás felesége. Kovács Katával beszélgettünk.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Nekem a család a minden. A sors tökéletes férjjel és fantasztikus gyerekekkel ajándékozott meg. Kicsi koromtól hittem abban, hogy az ember képes megtalálni az igazit. Beteljesült. Ő nemcsak a férjem, a társam, de a legjobb barátom, a gyóntató papom, a védelmezőm, a gondolataim kitalálója.

Péter 19 volt, ő pedig 22, amikor az általa átvett zalaegerszegi  fiúkórusban megismerkedtek

Az igazi egymásra találáshoz azonban egy karambol kellett, amiben szerencsére csak egy Trabant sérült meg.

- Együtt utaztunk az autóban, s a balesetet követő sokkos állapotban valami megnyílt köztünk. Egy hét után abban is bizonyos voltam, csakis ő lehet a férjem, mert minden megvan benne, amire vágytam. Szeretet, törődés, türelem, elfogadás. Nagyon hálás vagyok neki, hiszen nem lehet könnyű elviselni a munkamániámat, a makacsságomat, a hiperérzékenységemet, a kaotikus napirendemet. Színházi premier előtt napi rutin, hogy éjfél előtt nem érek haza, ilyenkor neki kell helytállnia. Néha megkérdezik tőlem: hogyhogy ti ilyen boldogok vagytok? Mindig elmondom, mi sem úgy nyertük ezt az állapotot, napi szinten teszünk érte. Kommunikációval, egymásnak szentelt idővel és szeretettel.

S persze sok-sok zenével. Hiszen kétségtelen, hogy Kata a hivatásában is megtalálta az igazit.

 

A teljes cikket elolvashatja a Prémium magazin téli számában. Kattintson!

Magyar Hajnalka

2017. január 06., 12:57 szerző: Magyar Hajnalka fotós: Katona Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...