Sport

2015.11.27. 17:58

A kanizsai vízilabdások egy góllal maradtak alul, és a bírók trénerüket is kiállították

Nagykanizsa - Nem csupán a zalai győzelem maradt el a Kanizsa VSE OB I B-s férfi vízilabda-csapatának legutóbbi találkozóján, de még a zalaiak edzőjét, Simonka Ferencet is kiállítással büntették a játékvezetők.

Kühne László

UVSE VS–Kanizsa VSE 9-8 (1-1, 3-3, 2-2, 3-2)
Budapest, 50 néző. Jv.: Bene P., Birri.
Kanizsa VSE: Kiss Cs. – Bakó 2, Szécsi dr. 1, Cseh, Kéri 2, Kaszper G., Fábry. Csere: Virt M. 1, Molnár D., Gulyás 2, Klie. Edző: Simonka Ferenc.

Kaszper Gábor így lőtt kapura a KVSE egyik hazai mérkőzésén (Fotó: Szakony Attila)

Mozgalmas összecsapást vívott a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabda-csapata a pontvadászat legutóbbi fordulójában, a Margitszigeten.

A mérkőzés során egyik fél sem tudott a másiktól elhúzni, az utolsó negyedben azonban a hazaiak a maguk javára fordították a találkozót. Az összecsapás nem volt mentes az indulatoktól, ezt bizonyítja, hogy a játékvezetők Simonka Ferencet, a KVSE trénerét is kiállították a meccs folyamán. A kanizsai szakvezető ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a mérkőzést nagy valószínűséggel megóvják, hiszen a vendéglátóknál véleményük szerint az egyik játékos jogosulatlanul szerepelt.

Jók a zalaiak közül: Kéri, Bakó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!