Sport

2015.12.03. 17:31

Zalai siker az I. Aquaprofit Sakktörténeti vetélkedőn

Budapest/Nagykanizsa - Az Európai Sport Hagyományőrző Egyesület és az Aquaprofit Zrt. Budapesten, a Magyar Sakk Szövetség székházában rendezte meg az I. Aquaprofit Sakktörténeti és a XIV. Országos Sporttörténeti Vetélkedőjét.

Kerkai Attila

A kiemelkedően magas színvonalú vetélkedőn nagyon szép sikerrel zártak a zalai játékosok. Csapatban Zala megye lett az országos bajnok Kis János, Móczó Zoltán, Papp Nándor, Mátrai Károly összeállításban, egyéniben Moczó Zoltán aranyérmes, Kis János ezüstérmes, Thodory Csaba (Miskolcról) a 3. helyezett.

A győztes zalai csapat a díjátadókkal, balról Nádasi Tamás, Móczó Zoltán, Kis János, Ribli Zoltán, Papp Nándor, Mátrai Károly

A díjakat az Aquaprofit Zrt. elnöke Nádasi Tamás, és Ribli Zoltán sakk olimpiai bajnok adta át. A rendezvényen került bemutatásra Kis János-Csiki András Kárpát-medencei magyar olimpiai érmesek című könyve is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!