Sport

2016.09.01. 05:29

ZTE FC: Bobál Gergely érkezett, Városi Viktor távozik (frissítve)

A szerda éjfélig tartott labdarúgó átigazolási időszak utolsó óráiban is aktív maradt a ZTE FC, amely kölcsönvette a Bp. Honvédtól Bobál Gergelyt, Városi Viktorral viszont közös megegyezéssel szerződést bontott.

Kerkai Attila

Mint arról már beszámoltunk, az NB II-es klub szerdán kölcsönvette az MTK-tól Jakab Dávidot, de jeleztük: az éjszakai órákban is lehet még változás. Ennek megfelelően a támadó Bobál Gergelyt is kölcsönvette a ZTE FC a Bp. Honvédtól, ugyanakkor egy távozó is van a keretből. Városi Viktorral a klub tájékoztatása szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést. A csapat egyik alapemberéről van szó, így Ágoston Zoltánt, a ZTE ügyvezetőjét kérdeztük a döntés hátteréről.

Városi Viktor távozik a ZTE FC-től

– Azzal kezdeném, hogy Bobál Gergely esetében már korábban is egyeztettünk a Honvéddal Daru Bence esetleges távozására esetére – hallottuk Ágoston Zoltántól. – Daru maradt, de azt is láttuk, hogy az ő hiányában a csapat gólképessége nem az igazi. A Honvédnál szerették volna, ha Bobál több játéklehetőséghez jut, így vettük fel ismét a kapcsolatot velük. Az ő érkezésével viszont a támadóposzton elegendően lettünk, Városinak azt ajánlottuk, hogy kölcsönadjuk egy időre. Végül azt kérte, közös megegyezéssel bontsuk fel a szerződését, hiszen így szabadon igazolhatóvá válik és az átigazolási időszak után is kereshet csapatot.

Városi Viktort is elértük.

– Valóban én kezdeményeztem a szerződésbontást, hiszen nem akartam kölcsönbe menni. Nagyon szerettem itt futballozni, szerintem mindent megtettem a csapat sikeréért. Sajnálom, hogy így alakult, a csapattársaimmal remek egységet alkottunk és sok sikert kívánok a csapatnak. Nem haraggal válok el, de erről nem  akarok mást mondani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!