Zene

2017.05.05. 14:00

Underground buli a régi bőrdíszműben

Igazi underground eseménynek ad helyet szombaton este a régi bőrdíszmű épülete, öt metalcore és modern metal zenekar randevúzik egymással és a közönséggel ezen a különleges helyszínen.

Gyuricza Ferenc

A koncertet azért itt rendezik meg, mert a fellépők elmondása szerint gyakorlatilag nincs a városban olyan klub, amely befogadna egy ilyen szintű programot. Ennek okán a főszervező Nice One Babe saját próbatermét nyitotta meg, ezzel még inkább erősítik a rendezvény underground jellegét.

A metalcore zenét játszó zalaegerszegi Nice One Babe szervezi a szombat esti koncertet Fotó: archív

A különleges koncerten a Nice One Babe mellett egy további zalaegerszegi zenekar is fellép, a bemutatkozó albumával alig néhány hete jelentkező LoveCrose, de a még egészen friss budapesti Wishes-nek is van némi helyi kötődése a basszusgitáros Major Szabolcs révén. Az este hétkor kezdődő underground minifesztivál további fellépői az idén 15. születésnapját ünneplő, budapesti Billog és a hamarosan a második nagylemezével jelentkező székesfehérvári Sleepless lesznek.

A PopUp Caféban ugyancsak lesz koncert ma este, ott kilenc órától az A Hetedik elnevezésű helyi rockzenei formáció mutatja be a dalait, amely félévnyi hallgatás után lép ismét a közönsége elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!