Tragédia: Belehalt égési sérüléseibe az oltásnál segédkező férfi

Nagykanizsa - Meghalt az a férfi, aki március 28-án egy Nagykanizsához közeli tűzben szenvedett súlyos, harmadfokú égési sérüléseket.

zaol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a dél-zalai város melletti Kiscserfői-hegyen lakóházak közelében az aljnövényzet gyulladt ki közel két hete, szombaton. 

A nagykanizsai tűzoltóság ügyeletétől aznap kapott információink szerint az oltási munkákban égési sérüléseket szenvedett egy civil.

A nagykanizsai kiérkezésükkor a helyszínen találtak rá a sérültre, a kórház megállapítása szerint testfelületének 30-36 százaléka megégett, s harmadfokú égési sérülései miatt Nagykanizsáról mentőhelikopterrel szállították Pécsre.
Mint Salamon Róbert alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtügyeletese közölte: nem történt bűncselekmény, a rendkívüli haláleset miatt közigazgatási eljárás keretében vizsgálódik a nagykanizsai rendőrkapitányság.




   









Emberéletet követelt a tűz
Fotó: Varga György


Információ: ZH, MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!