Könyvbemutató Csesztregen

2 órája

Kerkai 120: Modern ördögök a jelenkori Budapesten

Második kötetét mutatta be nemrég a közönségnek Csesztregen a Hegyhátszentmártonban élő Doma Péter. A Kerkai 120 emlékév keretében most a Modern ördögök című könyvéről beszélt a Kerkai Házban, ahová a plébánia más településeiről és érkeztek érdeklődők.

Korosa Titanilla

A Kerkai 120 emlékév keretében a Kerkai Ház több rendezvénynek is helyt adott már, balról Farkas Csaba, Doma Péter, jobbra Fülöp András

Fotó: A szerző

Doma Péter több évig élt Csesztregen szüleivel, akik a helyi általános iskolában tanítottak. Nem először volt az író vendég a községben, itt mutatta be első, Szvitlana krédója című könyvét a közönségnek, most a Kerkai 120 emlékév keretében a Modern ördögökről beszélt.

Doma Péter új köyvét a Kerkai 120 emlékév keretében mutatta be 
Fotó: A szerző

Kerkai 120 emlékév - Modern ördögök a jelenkori Budapesten

Doma Péter a könyvbemutatón a második kötetéről elmondta, hogy a történet a jelenkori Budapesten játszódik. A regényben az Isten által képviselt jó, és a sátán által képviselt rossz csap össze a szereplők konfliktusában. A mű alapja, hogy az ördög valóban létezik, s világuralomra tör, melynek ideje közel van. A mű végkifejlete, hogy a kitartó ima, az őszinte hit által fegyvert és védelmet kaptunk az egész világot behálózni és megrontani kívánó ördög ellen, aki valamennyiünk ellensége. 

A kötetről a szerzővel Fülöp András történész beszélgetett. Az eseményen jelen volt Farkas Csaba, a Szülőföld Könyvkiadó vezetője is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában