Bulvár-celeb

2024.06.04. 21:00

Opitz Barbit nem kímélték a kommentelők, megalázó, amit kapott

Gyakran illetik durva szavakkal a fiatal énekesnőt a neten, nemrég egy csúnya divatbaki miatt kezdték ócsárolni a hozzászólók.

MW

Opitz Barbi

Forrás: MW bulvár

Fotó: Huszár Gábor

Opitz Barbi sokszor posztol olyan fotót saját magáról, amelyen az alakját kihangsúlyozó ruhát visel. Ezzel még nem lenne baj, de az utóbbi időben botrányos magánélete miatt nagy figyelem irányul rá, így a hibáit is árgus szemekkel figyelik a kritikusai. 

Nemrég a Redditre kikerült egy kép róla, amin egy divatbakit szúrtak ki az emberek, és rögtön szóvá is tették. Barbi Mosonmagyaróváron lépett fel, ahol egy rövidnadrágban és egy aprócska felsőben ment fel a színpadra. Ezzel még nem is lett volna gond, de a harisnyáján egy hatalmas lyuk tátongott, épp a combjánál. 

„Na, a borsodi nejlon Shakira. Azt a (...) harisnyáját rituálisan el kéne égetni, hogy a rosseb nem eszi le róla 40 fokban. SZANDÁLLAL?!” – kommentelte valaki.

Forrás: Reddit

„Ez a make up pont olyan, mint amikor 4 évesen belemarkoltam édesanyám sárga sminktáskájába, és szépen az arcomra kentem mindent, ami a kezemben volt” – állt egy másik hozzászólásban. 

Én őt sosem fogom megérteni egyébként. Egy fiatal, alapjáraton csinos lány, nem értem... 

– írta egy kommentelő Barbi képe alá.

Hogy párja, Serleg Albert mit nyilatkozott Barbiról, kiderül a Ripost cikkéből.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!