Bulvár-celeb

2 órája

Szívszorító, ahogy kinéz Boros Lajos sírja

Két hónappal ezelőtt volt a Boros Lajos temetése, elszomorító látványt nyújt a sírja.

MW

Boros Lajos

Forrás: Origo

Augusztus 12-én délelőtt vettek végső búcsút a 77 éves korában elhunyt legendás rádióstól, Boros Lajostól. Bár Boros Lajos Budapesten született, mindig is szorosan kötődött Nagykőröshöz, ezért Boros Lajos temetésére végül ott került sor, komoly rendőri készültség mellett.

A legendás rádiós, Lali király sírja már a temetés napján szomorú látványt nyújtott, mindössze néhány kő díszítette az izraelita hagyományokhoz híven, ám azt hozzá kell tennünk, hogy sírköve technikai okokból csak körülbelül 1 év múlva lehet.

A Ripost olvasója a napokban a nagykőrösi sírkertben járt, egy hozzátartozója sírjánál. Már épp távozóban volt, csendesen ballagott a kijárat felé, amikor meglátta Boros Lajos végső nyughelyét, szinte közvetlenül a kerítés mellett.

Ahogy mondja, picit megdöbbent, arra számított ugyanis, hogy Boros Lajos sírja – ahogy ő fogalmazott – egy kissé elegánsabb.

Így néz ki Boros Lajos sírja

Nagy tisztelője voltam Boros Lajosnak, korábban nem telt el úgy reggel, hogy ne hallottam volna a hangját a rádión keresztül. Az ő műsorára keltem, ittam a teám, már csak ezért is megrendített a halála.

Azt olvastam, hogy Nagykőrösön nyugszik, amikor viszont megpillantottam a sírját, a kis egyszerű, szinte gyermeki fejfával, picit megdöbbentem és elszomorodtam.

Azt is észrevettem, hogy még mindig ott van az a szalag, amit Bochkor Gábor és Voga János küldött a temetésre. Micsoda triót alkottak ők hárman” – sóhajtott olvasónk, Ágnes, aki néhány képet is készített a sírról - írja a Ripost.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!