Óvodásokat és kisiskolásokat várnak

1 órája

Állati küldetés az állatok világnapja alkalmából

Az állatok világnapja alkalmából szervez akciót a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Zalaegerszegen, amellyel a felelős állattartás fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Antal Lívia

Fotó: ZH

Az Állati küldetés elnevezésű programjukra az óvodás és kisiskolás korú gyermekeket és szüleiket várják október 8-án, kedden 16 és 18 óra között (esőnap október 10.) a Vizslaparkban. A gyerekeknek a park területén elrejtett plüssállatokat kell megkeresniük, amelyekből egyet hazavihetnek. A plüssállatkák mellett állatvédelemmel kapcsolatos hasznos tanácsokat és egy tesztet rejtő QR-kódot is találhatnak, amit kitöltve a [email protected] e-mailcímre küldhetnek be, így ajándéksorsoláson vehetnek részt.

A kutyás alosztály bemutatója 17 órától kezdődik. A Bogáncs Állatmenhely önkéntesei is kint lesznek kutyusokkal, akiknek adományt lehet adni. A bűnmegelőzési alosztály munkatársai játékokkal, apró ajándékokkal és hasznos tanácsokkal várják az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!