Ajánló az őszi szünetre!

2 órája

Kalandok és látnivalók a Pilikáni Madárparkban (videó, galéria)

Elkezdődött az őszi szünet, és az előrejelzések szerint kellemes, enyhe idő vár ránk! Az őszi színekben pompázó Balaton és környéke idén is bővelkedik családi programokban és kirándulóhelyekben. Napi ajánlóval segítünk azoknak, akik a természetbe és kulturális látnivalókhoz szeretnének ellátogatni.

Mészáros Annarózsa

Fotó: Mészáros Annarózsa

A nyáron megnyílt Pilikáni Madárpark gyorsan a családok és természetkedvelők egyik legkedveltebb helyévé vált. A 12 tóból álló parkot több mint 500 vízimadár népesíti be, akik a park festői szépségű környezetében várják az érdeklődőket. A madárpark megálmodói meglepődtek az óriási népszerűségen és lelkesen készültek az őszre is, rengeteg új élménnyel és programmal gazdagítva a látogatók napját.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Vízimadarak, minifarm és kézből etetés

A Pilikáni Madárpark nem csupán a vízimadarak otthona; a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek kedves, barátságos állatokkal, akiket akár kézből is lehet etetni. Az extra mini kecskék, alpaka, törpemalacok és nyuszik mind a családok kedvencei, így a gyerekek számára különleges élmény lehet az állatok közelsége. 

Fotó: Mészáros Annarózsa

Totó, az örök sztár most örökbefogadható

A park igazi sztárja Totó, a hattyú, aki minden látogatót levesz a lábáról. Október 27-én, vasárnap Totót virtuálisan bárki örökbefogadhatja egy hónapra. Az örökbefogadással befolyt összeggel a Madárpark fenntartását támogatják az adományozók, és hozzájárulnak a madarak, illetve az egyéb parkbeli állatok jólétéhez, számuk gyarapodásához. 

Nyuszisimogató az őszi szünet alatt

A Pilikáni Madárpark különösen az őszi szünet idején telik meg élettel, hiszen a park minden nap nyuszisimogatóval várja a látogatókat. Az interaktív simogatókban a kicsik és nagyok egyaránt közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a nyuszik kedves társaságával, ami különösen kedvelt program a gyermekes családok számára. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!