Baleset

2023.05.04. 10:09

Nyergesvontató borult fel Lenti közelében, mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

Gyuricza Ferenc

Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett

Fotó: Fehér Márk

Frissítés 10.30 A rendőrségtől kapott információk szerint a nyergesvontatóból  a katasztrófavédelem munkatársai kiemelték a sérültet és átadták a mentősöknek, akik a súlyos sérültet légi úton kórházba szállították. 

A helyiek tájékoztatása alapján burkolatfelújítási munkák zajlanak az érintett útszakaszon. Egy úgynevezett finisher gépbe billentett mészkövet egy nyerges vontató, amely a művelet során megbillent, s rádőlt a munkagépre. A nyerges vontató sofőrje bent tartózkodott a járművében, ő sérült meg. Úgy tudjuk, hogy egy Vas vármegyei lakosról van szó.  

A felújítás miatt eddig félpályás zárás volt az érintett szakaszon, most teljes útlezárás van érvényben. A baleset körülményeinek tisztázására szakértőt rendelnek ki, ezért a forgalomkorlátozás vélhetően hosszabb ideig fennmarad. 

 

Felborult egy murvát szállító nyerges vontató a 7426-os úton, Lenti közelében. A jármű részben az árokban, részben az úttesten van, félpályán akadályozza a forgalmat. Egy embert a műszaki mentést végző lenti hivatásos tűzoltók emeltek ki belőle, és átadták őt a mentőknek. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. - Írja a katasztrofavedelem.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában