Útépítés

2018.01.18. 08:19

Terv szerint haladnak a hévízi Széchenyi utca felújítási munkái

Harmadik üteméhez ért az ivóvízvezeték felújítása Hévízen. 2018.01.24-től kezdi meg a DRV Zrt. a Széchenyi utca Petőfi és Kölcsey utca közötti szakaszán az újabb munkákat.

zaol.hu

Fotó: Mihály Szilvia

A DRV Zrt. Építésszervezési és Irányítási Osztálya végzi a Hévíz Széchenyi István utca NA150 mm-es ivóvízvezeték felújítási munkáit, a Kölcsey Ferenc és a Vörösmarty utcák közötti szakaszon.

A tárgyi útszakaszon a Magyar Közút Kht. útburkolat felújítási munkákat fog végezni 2018. június 15-ig bezárólag, ezért a burkolat felújítás előtt a közművek kiváltása szükséges, melyet az üzemeltető DRV Zrt. saját beruházásában valósít meg.

A kivitelezési munkák III. ütemét a Társaság 2018.01.24-től kezdi meg a Széchenyi utca, Petőfi és Kölcsey utca közötti szakaszán.

Az ivóvízvezeték kiváltás elvégzéséhez a fenti szakaszon az utca déli oldalán lévő sávra, illetve a parkolósávra tereljük a forgalmat a kétirányú közlekedés biztosításához. Az ideiglenes forgalmi rendváltoztatást alábbi vázrajz szemlélteti:

Illusztráció: DRV Zrt.

Kérjük, hogy a munkálatok ideje alatt – amikor az ingatlanokra történő ki- és behajtást folyamatosan biztosítjuk

- körültekintően közlekedjenek a munkaterület térségében! A munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés, zavarosabb víz jelenléte előfordulhat, mely esetben kérjük, hogy az üzemeltető DRV Zrt-t a 06-80/240-240 telefonszámon értesíteni szíveskedjenek.

A hosszabb ideig tartó vízhiányról, amikor a régi és az új vezeték összekötése történik, előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat. Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.

Napi munkavégzés: reggel 7 órától délután 16 óráig.

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, telefon 06-84/506-191; Felelős építésvezető: Márkus Miklós, telefon: 06-84/501-112

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában