program

2021.06.16. 15:00

Örvényeshegyi piknik Zalacsányban

Júliusban lesz az Örvényeshegyi Piknik, amelynek erdőszéli színpadai összművészeti hétvégére hívják a színház, az irodalom és a könnyűzene rajongóit.

ZH

Zalacsány- Ör vényesheg y fesztiválján a hazai kulturális élet kiválóságaival találkozhatnak a piknikezők július 9. és 11. között. Július 9-én, pénteken 20 órakor a nagyszínpadon Dés László ad koncertet, előtte és utána a Candymen Duo játszik a Pálos teraszon. Július 10-én, szombaton 10 órakor napindító jógával indul a program, 11-kor Laposa Julcsi ad lemezbemutató koncertet. A sztárvendég aznap a Budapest Bár lesz, a koncert 20.30-kor kezdődik. Ezt követően a Dynamite Dudes játszik. Július 11-én 9-kor ébreszti a fesztiválozókat a napindító jóga, 10 órakor Farkasházi Réka és a Tintanyúl lép fel. A piknik kísérőprogramjai között kézművesek vására és a Kalandozó Komédium játszóháza szerepel, illetve gasztronómiai élmények várnak a látogatókra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában