A magyaroknak kell dönteniük

2022.02.12. 07:00

Pódiumbeszélgetés Nagykanizsán: Rákay Philip szerint a megmaradás a választás tétje

A nemzetünk, Magyarország megmaradása a tét április 3-án az országgyűlési választásokon – mondta csütörtökön a HSMK-ban rendezett pódiumbeszélgetésen ­Rákay Philip média- és kommunikációs szakember.

Benedek Bálint

Rákay Philippel Cseresnyés Péter beszélgetett

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A NagyON Kanizsa Egyesület és a Polgári Nagykanizsáért Alapítvány összejövetele előtt Rákay Philip és Cseresnyés Péter államtitkár közös sajtótájékoztatót tartott. 

 

 

– A pódiumbeszélgetésekre meghívott vendégeinkkel arról beszélgetünk, hogy a mögöttünk lévő 12 év folytatása miképp alakulhat – mondta Cseresnyés Péter. – A mi pártszövetségünk vezette kormány nemcsak anyagi viszonylatban, de önérzet és büszkeség tekintetében is egyre többet adott a polgároknak. 

 

 

Rákay Philip elmondta: az április 3-ai választás tétje nem más, mint a hazánk, a megmaradásunk. Nagy kérdés, hogy olyan lesz-e 40 év múlva a mi országunk, mint amilyennek rajongásig szeretjük. A magyar nyelv, a kultúra, a nemzeti szuverenitás védelméről a magyaroknak kell dönteniük. 

 

 

– Vagy engedjük, hogy kívülről, a nyugati, amerikai és ki tudja, milyen globalista hálózatok által dróton rángatott ügynökpolitikusok határoznak például a magyar családtámogatásról? – folytatta. – Szeretnénk megvédeni a gyermekeinket a rájuk leselkedő genderideológiától, és eldöntenénk, hogy kikkel élünk együtt a hazánkban. Csak néhány veszély, ami leselkedik az értékeiket féltő magyarokra, ezért az idei minden idők legnagyobb jelentőségű országgyűlési választása lesz. 

 

 

A pódiumbeszélgetésen Cseresnyés Péter bejelentette: a sorozat február 25-én (péntek) 18 órakor a Medgyaszay Házban folytatódik, ahol Boros Imre és Bogár László közgazdászok tartanak előadást, március 14-én (hétfő) 17.30-tól pedig még nem ismert helyszínen Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét hallgathatják az érdeklődők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában