Karácsonyi mentett cicás fotókat várnak

2023.12.26. 17:30

Ünnepi bársonytalpas gazdikereső és visszatekintő

Természetesen nem áll le az élet ünnepekkor sem a Bársonytalp a cicákért Zala Egyesületnél. Két picike cicalány keres gazdit, hátha a hangulatos fotók segítenek ebben.

Mozsár Eszter

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Mint írják „szobatiszták és nagyon jó természetűek, nem hisztisek. Eljátszanak kettesben is nyugodtan. Picit hosszabb a szőrük, mint a normál cicáknak. Kutyával "kompatibilisek". A fotózás kedvéért történt egy kis karácsony idézés, hátha szerencsét hoz számukra. Benti tartással, ivartalanítási kötelezettség vállalásával fogadhatóak örökbe.”

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Ezzel egyidőben a már örökbefogadott cicákról is készítettek fotóalbumot, a több mint hetven otthonra talált kis kedvenc itt található.

Végül, de nem utolsósorban várják a boldog gazdis cicák karácsonyi hangulatú fotóit a [email protected] e- mail címre, a fotókból később albumot tesznek közzé közösségi oldalukon.

Boldog, örömteli karácsonyt kívánnak minden kedves örökbefogadójuknak, támogatóiknak, állatorvosaiknak, ideiglenes befogadóiknak, felelős gazdiknak, s mindenkinek, aki szimpatizál velük és fontosnak tartja a hitüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában