Önkormányzati választások 2024

2024.06.06. 18:00

Ez nem a pártokról szól, vallja a Tiéd a Város Egyesület

Az európai parlamenti képviselőjelöltek között mindenki döntsön lelkiismerete szerint, de az önkormányzati választás nem a pártokról, hanem a zalaegerszegi emberekről szól.

Arany Gábor

Ezt Góra Balázs, a Tiéd a Város Egyesület elnöke, polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltje fogalmazta meg csütörtökön tartott jelöltbemutató tájékoztatójukon.
Jakab Józsefné (3. választókerület) képviselőként szorgalmazná a Béke liget teljes felújítását. A belváros tehermentesítésére P+R parkolók kiépítésre van szükség és a Kossuth utca forgalmi rendjének átalakítására, tette hozzá.
Bognár Ferenc (7. vk) halaszthatatlannak tartja az aranyoslapi átkötő út (Sugár utca) átalakítását a megnövekedett forgalomhoz igazodva. A tv-torony környezete is rendezésre vár, és sokak örömét szolgálná, ha a Panoráma utat felújítanák, mondta.
Borsos Gyula Zoltán (8. vk) egyik fontos teendőként a közvilágítás rekonstrukcióját jelölte meg az itt élők biztonsága érdekében. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában