A városban és a városrészekben is

2024.07.15. 15:00

Ellenőrzik a közterületeket Lentiben

A következő időszakban hivatalból ellenőrzik az illetékesek Lentiben, a városban és a városrészekben a környezet rendezettségének érdekében az ingatlanok előtti közterületek tisztaságát. Az akcióról lakossági felhívást tett közzé Horváth László polgármester, mely a város hivatalos honlapján és közösségi oldalán is olvasható.

Korosa Titanilla

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A köztisztasággal és a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységről szóló, ide vonatkozó rendelet kimondja, hogy az ingatlanok előtti járdaszakasz, vagy járda hiányában egy méter széles terület-vagy zöldsáv, illetve a járdaszakasz melletti nyílt árok és ennek műtárgyai tisztán tartásáról a tulajdonos köteles gondoskodni.

Erre hivatkozva a közterületek állapotát, tisztaságát Lenti belterületén várhatóan a következő héten, július 22-én, hétfőn, a mumori, a lentiszombathelyi és a máhomfai településrészek területén július 23-án, kedden, míg a lentikápolnai és a bárszentmihályfai városrészekben július 24-én, szerdán ellenőrzik majd az illetékesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában