Városháza

2024.07.08. 08:00

Pályázat a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezetői munkakör betöltésére

Zaol.hu

Keszthely Város Jegyzője pályázatot hirdet a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezető munkakörének betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő. A munkavégzés helye: Keszthelyi Polgármesteri Hivatal, 8360 Keszthely, Fő tér 1.

Pályázati feltételek: felsőoktatásban szerzett szakképzettség és anyakönyvi szakvizsga vagy érettségi végzettség és anyakönyvi szakvizsga, magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: anyakönyvvezetői munkakörben szerzett gyakorlat, elektronikus anyakönyvi rendszer (EAK) ismerete, használata, felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások), helyismeret, nyelvismeret (német, angol, orosz).

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. augusztus 16.

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2024. október 1.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Krupla-Takács Zsófia igazgatási csoportvezető nyújt, a 06-83-505-519-es telefonszámon.

További részletek és a pályázati kiírás teljes terjedelemben megtalálható Keszthely Város honlapján a Hirdetmények között: https://onkormanyzat.keszthely.hu/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában