Az FC Nagykanizsa az utolsó vendége lesz

2 órája

A papírforma szerint ez országos kettes...

A tabellán elfoglalt helyezések alapján vasárnap 13 órától vendégsikernek kell következnie. Az NB III Délnyugati-csoportjában ugyanis a második helyezett FC Nagykanizsa az utolsó Dunaföldvár vendége lesz.

Kerkai Attila

Gabala Krisztián, az FC Nagykanizsa vezetőedzője egyértelműen csakis a három pont megszerzésével lenne elégedett

Fotó: Szakony Attila

- Milyen volt a heti felkészülés, akadt-e nehezítő körülmény? - kérdeztük Gabala Krisztiántól az újabb találkozójuk előtt. 

- Mondhatni, minden rendben volt - válaszolta az FC Nagykanizsa vezetőedzője. - A csapathoz csatlakozott Vékony Viktor, aki akár már a hét végén pályára léphet, és újra velünk edzett Gránicz Patrik. Az időjáráson kívül minden a tervek szerint zajlott.

- Vannak-e sérültek, illetve a korábbiak közül lesz, aki visszatérhet?

- János Norbi és Kondor Kristóf kisebb sérülésekkel bajlódik, de remélem, hogy mindkét játékos bevethető lesz a hétvégén. Gránicz Patrik ugyan már edz, de még nem utazik velünk.

- A sereghajtóhoz utaznak, a második találkozik az utolsóval. Mire kell figyelni és mi az, amit vár a csapattól, hogy ezt a meccset a papírforma szerint hozzák? 

- Nem készülünk máshogy, számunkra minden találkozó ugyanolyan, azaz három pontot adnak érte. Azt gondolom, hogy csak rajtunk múlik majd, hogy nehezen, vagy könnyebben szerezzük meg, ezzel el is árultam, hogy csak a három ponttal lennék elégedett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában