Minden korosztály megtalálhatja a számítását a nagykanizsai programon

2024.07.09. 11:00

Szombaton ingyenes MÁV-Volán Juliális a Kanizsa Aréna környékén

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház szervezésében országos MÁV-Volán Juliálist tartanak július 13-án (szombat) 10 órától a Kanizsa Arénában és annak környékén.

Benedek Bálint

Most még üres, de szombatra benépesül a Kanizsa Aréna környéke

Fotó: Szakony Attila

Az ingyenesen látogatható eseményre térítésmentes buszjárat közlekedik a vasútállomásról 8.30 és 10 óra között az arénáig, majd onnan 16 és 18 óra között vissza a vasútállomásra. A szervező intézmény igazgatója, Kámánné Szép Terézia elmondta: 8.30 órától kispályás labdarúgó bajnoksággal rajtol az esemény, de lesz lehetőség büntetőrúgásban is versenyezni. Ezután több csapat részvételével főzőverseny indul, ezt követi az ultiverseny.

– Változatos színpadi és azon kívüli programokkal is várjuk a látogatókat 10 órától – folytatta az igazgató. – A Kaposvári Fúvószenekar hívogató térzenéje után lesz a megnyitó, a köszöntőbeszédek után helyi és környékbeli művészeti csoportok adnak műsort. Ezt követően 15 órától a zalaegerszegi Hevesi-színház művészei operett- és retró slágereket énekelnek, 16 órától Szulák Andrea lép fel, akit dj. Lada követ a lemezjátszóknál.

Kámánné Szép Terézia kiemelte: a családok minden korosztálya talál magának szórakozási lehetőséget a színpadi produkciók mellett is. A gyerekeket játszópark várja, míg a felnőtteknek lesznek egészségügyi mérések, tanácsadás, de sminktippeket is kaphatnak. Ezenkívül gólyalábas, valamint tűzoltó bemutatóval, bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal szintén ellátják az érkezőket. Előzetes regisztráció alapján 14 órától Nagykanizsa nevezetességei címmel városnéző buszos kirándulás lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában