26. alkalommal adtak partit a jó szomszédok

2024.08.05. 09:30

Babgulyást és lángost kínáltak hawaii hangulatban Zalaegerszegen

A Csácsi Településrészi Önkormányzat és a Jószomszédok park közösségének szervezésében partiztak szombaton Zalaegerszeg csácsi városrészében, 26. alkalommal és ezúttal hawaii hangulatban.

Antal Lívia

A Jószomszédok parki party-n Herkliné Ebedli Gyöngyi önkormányzati képviselő köszöntötte a jelenlévőket

Fotó: Antal Lívia

A résztvevők hawaii nyakláncokat, fejpántokat viseltek és hawaii fotófal előtt is lehetett fotózkodni. Idén most ez a hangulat színesítette a rendezvényt, amelyen második alkalommal rendeztek kincskereső családi vetélkedőt a zalaegerszegi Tourinform Irodával közösen. Az ételkínálat állandó, vagyis Édes Csaba babgulyása és a Jószomszédok park asszonyainak lángosa, mondta el Herkliné Ebedli Gyöngyi, a városrész önkormányzati képviselője. A Damjanich és Hét Vezér utcák találkozásánál fekvő parkot folyamatosan szépítik és rendszeresek a programok, tette hozzá.

Elmaradhatatlan a lángos a Jószomszédok parki party-ról
Fotó: Antal Lívia

A Jószomszédok parki party-ra a gyerekekre gondolva aszfaltrajzversenyt, kézműves foglalkozást és rendőrségi bemutatót is szerveztek, ismertette Éderné Vasáros Ágota, a Jó szomszédok közösségének vezetője. Példaértékű tevékenységét 2023-ban Zalaegerszegért Díjjal ismerték el.

A rendőrautó csomagtartójából sok ajándék, többek között láthatósági mellény, biciklilámpa és vadriasztó került elő. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályától Király Balázs rendőr törzsőrmestertől és Szabó István rendőr törzszászlóstól a biztonságos közlekedésről, a kerékpárok kötelező tartozékairól is hallhattak a gyerekek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában