Zene, bor és jó hangulat minden mennyiségben

2024.08.04. 13:09

Lenyűgözte a közönséget a Bor.Zene.Zala minifesztivál a Kányaváry Borbirtokon

Zalaszabarban a Kányaváry Borbirtokon megrendezett Bor.Zene.Zala minifesztivál második napján szombaton már szó szerint és átvitt értelemben is felhőtlen szórakozással várta az érdeklődőket. Fellépett a fennállásának 20. jubileumát ünneplő Halott pénz együttes és Lotfi Begi is megtáncoltatta a közönséget.

Benedek Bálint

Fotó: Benedek Bálint

Mint arról beszámoltunk az első nap viharos időjárása miatt egy koncert elmaradt és az eső valósággal "kimosta" a közönséget a fesztiválról is.

Viszont szombatra elvonult a vihar és verőfényes napsütés várta a vendégeket. A Kis-Balatonra néző kivételes panorámában sokan a napnyugtáig gyönyörködtek, majd a színpad elé özönlött a közönség. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét a Halott pénz együttes töltötte meg a hegyet táncoló és szórakozó embersereggel. A jó hangulatú koncerten az együttes többször is megénekeltette a közönséget. A pécsi banda frenetikus fellépése után még a lemezlovas Lotfi Begi ritmusaira is vevő volt a tömeg. S közben persze sok finom zalai bort kóstoltak és finom szintén a környékre jellemző ételt ehettek a látogatók. Meséljenek a fotók, a képgaléria.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában