Keszthely határában

2024.09.08. 15:00

Az új balatoni madárpark hihetetlen népszerűségnek örvend!

Másfél hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit az új Madárpark, Keszthely határában. A park megálmodói is csak ámulnak a hirtelen jött népszerűségen és rengeteg tervvel vágnak neki az ősznek.

Zaol.hu

Forrás: likebalaton.hu

A Likebalaton közlése szerint a park 365 napos nyitvatartást tervez, ehhez gőzerővel fejlesztik az újabbnál újabb attrakciókat, hogy a közönség mindig találjon újdonságot az így is gazdag kínálatban.

– A látogatottságunk az első hét után nagyon drasztikusan, ugrásszerűen megugrott Bekerültünk a körforgásba, az emberek tudnak rólunk, hiszen nagyon erős a közösségi médiában a megjelenésünk. Most azt látjuk, mindegy milyen az idő, lehet akár 40 fok is, jönnek a vendégek. Augusztus 20-án 1100 látogatónk volt! Elképesztő szám!

– Jelenleg több, mint 400 madarunk van, elkészült a halastavunk, s hamarosan négy új extra mini törpe kecske érkezik az udvarunkba, így nekik elkezdjük építeni a kecske játszóteret – a gyerekeknek való már elkészült! Várhatóan október végén fognak születni az extra mini törpe malackáink, mert hála Istennek találtunk egy kis kan disznót, malackát és sikeres volt a párosodásuk.


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában