Zárt térbe költöztek a programok

2024.09.15. 13:33

Nem fogott ki az eső sem a Kertvárosi Vigasságok szervezőin

A rossz időjárás miatt a szabadtéri események egy része, így a jótékonysági főzés ugyan elmaradt, de a Kertvárosi Vigasságok családi és színpadi programjait zárt térben sikerült megtartani. Az Apáczai Művelődési Központ tornacsarnokában rengeteg interaktív szórakozási lehetőség várta a gyerekeket, a színpadon pedig fellépett például a Manic Monday Band, az Apacuka zenekar, a Groovehouse és Szandi.

Szalay Balázs

Nagyon várták a gyerekek Borka bohóc műsorát

Fotó: Szalay Balázs

Lufihajtogatás, csoki kóstoló és kézműveskedés

- A föld teljesen felázott, ezért az udvari kísérő programok közül többről le kellett mondanunk, de így is nagyon sokan jöttek el a XVI. Kertvárosi Vigasságokra – tudtuk meg a szombati rendezvényen Bednárikné Rácz Enikőtől, a Keresztury Dezső Művelődési Központ igazgatóhelyettesétől. - Az intézmény mindig tökéletes helyszínnek bizonyul a kisgyermekes családok részére és így volt ez most is. A délutáni órákban arcfestéssel, csillámtetoválással, gyermekjátékokkal, interaktív előadásokkal és kézműves foglalkozásokkal készültünk a számukra.

Színpadon az Apacuka zenekar
Fotó: Szalay Balázs

A város minden részéről jöttek a koncertekre

- A kisebbek az Apacuka zenekar fellépését és Borka bohóc műsorát várták a legjobban, az esti produkciók közül pedig a koncertek vonzzák általában a nagyobb tömeget. A Kertvárosi Vigasságok - az elnevezése ellenére – minden évben megmozgatja az egész várost – tette hozzá az igazgatóhelyettes.

Koncert utáni közös fotóra várva
Fotó: Szalay Balázs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában