Hétvégén családi napot tartanak

2024.09.09. 15:33

Visszaköltözött Zalaegerszegre a Tűzmadár Waldorf Iskola

Visszaköltözött a nyár végén Zalaegerszegre a Tűzmadár Waldorf Iskola, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában leltek új otthonra. E hét végén az érdeklődőket családi napra várják Botfán.

Mozsár Eszter

A Zalai Waldorf tanulói már az egyetemi központban tarthatták a tanévnyitó ünnepségüket

Forrás: Tűzmadár Waldorf Iskola

Szeptemberben már megszépült környezetben indulhatott az oktatás, a tanévnyitó előtti héten pedig nyílt napot tartottak oktatási módszereikről és az ott folyó munkáról az érdeklődőknek. A waldorfosok szeretnének minél több helyi eseményen részt venni, a helyi közösségeknek bemutatkozni. Ennek jegyében tartanak Kultúrpikniket szeptember 14-én, szombaton a botfai kastélyban, ahol 17 órától közösségi játékok lesznek, 18 órakor pedig a felnőtteknek Nagypál Gábor színművész és Oravecz Péter gitárművész a Keszler Borbirtok támogatásával borszínházzal kedveskedik. 20 órakor Amerein-Moizer Adrienn és Hegedűs Gyula ad koncertet. A rendezvény ingyenes, a borszínház ötezer forintos támogatói jeggyel látogatható. 

A zalai Waldorf-iskoláról ezelőtt podcast adásunkban is beszélgettünk

 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában