A hiphop műfajának hazai sztárja

2024.09.09. 13:02

Zalában is rendszeresen fellép Lmen Prala, aki technikai K.O.-val verte Németh Kristófot

A zalai klubokban és partihelyszíneken is rendszeresen fellép Lmen Prala, az a nehézsúlyi rapper, aki a Sztárbox című televíziós show-műsorban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy technikai K.O. győzelmet aratott a színész Németh Kristóffal vívott mérkőzésén. A hiphop műfajának hazai sztárja korábban úgy fogalmazott: a sorozat befejezését követően valószínűleg soha többé nem lép ringbe.

Gyuricza Ferenc

Lmen Prala (középen) a Balaton című klipjének forgatásán

Forrás: Lmen Prala

Az 1994-ben született, tehát most harmincéves Lmen Prala, azaz Grósz Bence az egyik legismertebb hazai rapper, akinek fellépései rendre megtöltik a hazai klubokat. Zenészi karrierje körülbelül másfél évtizede kezdődött, de egy hosszabb kihagyást követően tulajdonképpen csak 2016 óta van jelen a színtéren. Első igazi sikerdala, a Veni Vidi Vici is csak a visszatérését követően, 2017-ben jelent meg. A váci illetőségű rapper népszerűsége többek közt egyedi hangzásvilágának, illetve látványos klipjeinek köszönhető. Legutóbb a nyár elején jelentkezett új dallal, a fiatalos életérzést kifejező, féktelen party-hangulatot sugalló Balaton azóta nemcsak egymilliós nézettséget ért el a legnagyobb internetes videomegosztó oldalon, de a legnépszerűbb zenei videók közé is bekerült. 

Lmen Prala rendszeres fellépője a zalai klubszíntérnek. Legutóbb augusztus 18-án találkozhattak vele zalai rajongói, amikor sokadmagával Keszthelyen, a Viviera Beach-en vette birtokába a színpadot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában