Ajándék lett belőle - édességet gyűjtöttek a halloweeni programok  keretében

2 órája

Ajándék a deákos diákoktól

Meglepetésben volt részük a zalaegerszegi Béke Ligeti Általános Iskola diákjainak pénteken reggel, amikor a ZSZC Deák Ferenc Technikum DÖK (diákönkormányzat) képviselői ajándékcsomaggal érkeztek hozzájuk.

Arany Horváth Zsuzsa

Kiss Emese, Takács Anna, Rozsmán Zsaklin Violetta, Székely Anna és Karakai Sára az ajándék édességgel

Fotó: Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

A deákosok a halloweeni programjaik keretében gyűjtést szerveztek, az összegyűlt édességet pedig a Béke Ligeti iskola tanulóinak adták ajándékul. Rozsmán Zsaklin Violetta és Székely Anna, a deákos DÖK két vezetője Székelyhidi Eszter tanárnővel együtt érkezett pénteken reggel a Béke Ligeti iskolába, ahol Herold József igazgató és Csordás Anita tanárnő, valamint az ottani DÖK képviseletében Kiss Emese, Takács Anna és Karakai Sára vette át a cukorral, csokival teli dobozokat. Rozsmán Zsaklin lapunknak elmondta, számos, a Halloween hagyományaihoz kapcsolódó vidám programot szerveznek a techikumban ezekben a napokban. A könyvtárban társasjátékozhattak, filmet nézhettek a tanulók. Nagyon örülnek, hogy a jótékony felhívásra sokan reagáltak a társaik közül.

A két iskola között pedagógiai szakmai együttműködés is fennállt korábban, ennek felújításán is dolgozik a két intézmény vezetése.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában