Kvártélyház 2024

2024.06.22. 15:00

Nincs felemelőbb annál, mint amikor a nézők állva tapsolnak – Oláhné Pénzes Éva

A Kvártélyház Nyár idén június 21. és augusztus 21. között számít az érdeklődők figyelmére. A színházi darabok, valamint a rendezvények szervezése az egész évet kiteszi, hogy a kezdésre minden összeálljon.

Antal Lívia
Oláhné Pénzes Éva: A színházi estéken ott vagyunk mindnyájan ügyeletben
Fotó: Pezzetta Umberto

Oláhné Pénzes Éva, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. gazdasági vezetője koordinálja a cég gazdasági, számviteli, pénzügyi tevékenységét.

– A Kvártélyház Nyár szabadtéri színházi előadás-sorozat évről évre egyre népszerűbb. Ez látszik abból, hogy webáruházunk jegyárusítási forgalma megháromszorozódott tavalyra, tehát az ország más vidékeiről is sokan érdeklődnek előadásaink iránt. De igaz ez a zalaegerszegi lakosokra is, akik inkább a helyszínen vásárolnak jegyet. Előadásaink telt házasak. A nézők nagyon szeretik a vidám, zenés darabokat, amelyekkel igyekszünk kiszolgálni őket – mondta el Oláhné Pénzes Éva, aki 2008-tól, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. megalakulásától kezdve dolgozik a társaságnál.

A város önkormányzata által alapított gazdasági társaság feladata a 2007-ben megkezdett nyári színház folytatása lett, továbbá a város születésnapjához kötődő EgerszegFeszt és a Vadpörkölt- és Borfesztivál – Zalai Teríték teljes körű megrendezése.

– Már 2007-ben, a cég alapítása előtt a helyszíne a nyári színházi előadásoknak a Kvártélyház udvara. A színházi estéken ott vagyunk mindnyájan ügyeletben. Munkánkat közösségi szolgálatos diákok is segítik, akik különféle feladatokat látnak el. Egy-egy előadásnál nem is lehet felemelőbb annál a színészek és az egész stáb számára, mint mikor a nézők állva tapsolják meg a produkciókat – vélekedett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában