„Síppal, dobbal, énekszóval”

14 órája

Feledhetetlen hangversennyel zárult a Teraszkoncertek sorozat

„Síppal, dobbal, énekszóval” búcsúztatták a Balaton Színház koncertsorozatát.

A Teraszkoncertek sorozat méltó lezárást kapott az utolsó előadással

Fotó: Halász Gábor

A Balaton Színház Teraszkoncertek sorozata Keszthelyen méltó lezárást kapott az utolsó előadással, amelyet péntek délután tartottak a Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola udvarán. A „Síppal, dobbal, énekszóval” című hangverseny különleges alkalom volt, ahol az iskola diákjai, szüleik és meghívott vendégeik együtt ünnepeltek.

 Teraszkoncertek
Az iskola diákjai, szüleik és meghívott vendégeik együtt ünnepeltek
Fotó: Halász Gábor

Az eseményen az iskola jelenlegi, régi és leendő diákjai mellett fellépett a Schola Patrona Hungariae, valamint a Ranolder-iskola felnőtt kórusa. Az előadás színesítéseként a Kiskastély Óvoda gyermekei is műsorral készültek. A gyermekek lélekemelő előadása és a felkészítő tanárok odaadó munkája méltán aratott sikert a közönség körében.

A program nem jöhetett volna létre a tanárok nélkül, akik szívüket-lelküket beleadták a gyerekek felkészítésébe. A közönség hálás tapssal köszönte meg a fellépőknek a lélekemelő zenei produkciókat, amelyek igazi közösségi élménnyé tették a délutánt.

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg, amely lehetővé tette, hogy ez az értékes műsor megvalósuljon és a közönség gazdagodjon a zenés program élményével. A szervezők köszönetet mondtak mindenkinek, aki hozzájárult a sorozat sikeréhez, különös tekintettel a fellépőkre és a háttérben dolgozókra, akik színvonalas produkcióval zárták az idei évet.

Mészáros Annarózsa

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában