Labdarúgónak gyűjtöttek

2024.02.27. 15:00

Jótékonysági teremtorna Lentiben

Vasárnap Lentiben a Gódorné Nagy Marianna kézilabda munkacsarnokban rendezték meg a Nagy Barbara javára szervezett jótékonysági teremlabdarúgó tornát. A Lenti környékén élő labdarúgó betegséggel küzd, a szervezők a németországi orvosi vizsgálatainak, gyógykezelésének költségeihez kívántak ily módon hozzájárulni.

Korosa Titanilla

Horváth László polgármester köszöntötte Lentiben a jótékonysági labdarúgó torna résztvevőit

Fotó: Korosa Titanilla

A reggel nyolctól este nyolcig tartó sporteseményen tizennégy csapat focistái vettek részt. A torna résztvevőit Horváth László polgármester, Szekeres Szabolcs, a Zala Vármegyei Labdarúgó Szövetség Igazgatója, a szervezők nevében Fejes Katica és Fehér Rudolf köszöntötték. Nagy Barbara levélben köszöntötte a focitorna résztvevőit, támogatóit, sorait Kovács Béla olvasta fel. A megnyitón és a torna zárásakor is elhangzott, hogy köszönet illeti a rendezőket, sportolókat, szponzorokat, támogatókat, akik bármilyen módon segítettek és ezután is segíteni fognak Barbarának.

A torna első négy helyezettje:

1. Random FC

2. Régi Idők Focija

3. Govedine

4. Sasi Benz

Különdíjak:

Gólkirály: Benczik Bálint (Felrúglak LSL) 6 gól

Legjobb kapus: Dervalics Gergő (Random FC)

Legjobb játékos: Őri Csaba ( Régi Idők Focija)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában