Háromból három győzelem a labdarúgó NB III-ban

2024.08.11. 19:44

Öt gólt lőtt az FC Nagykanizsa csapata Pécsett, Grániczé szépségdíjas (frissítve, edzői nyilatkozattal)

A labdarúgó NB III: Délnyugati csoportjában az FC Nagykanizsa csapata a 3. fordulóban a PTE-PEAC vendége volt vasárnap este. A kanizsaiak már az első félidőben gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést.

Kerkai Attila

Gabala Krisztián vezetőedző újabb győzelemre vezette együttesét Fotó: Gergely Szilárd

PTE-PEAC–Nagykanizsa  1-5 (1-4)
Pécs, 150 néző. Jv.: Jakab Á.
FC Nagykanizsa: Verpecz – Ekker, Bence Sz., Kovalovszki, Baranyai - Terbe, László D. (Lőrincz B., 73.), Vukk (Pintér, 87.) – Kondor (Szökrönyös D., 73.), Török (Szabó B., 63.), Gránicz (János N., 63.). Vezetőedző:  Gabala Krisztián.
Gólszerzők: Kiss (42.), illetve László D. (24., 41.), Gránicz (23., 37.), János N. (88.).  

Két sikeres mérkőzés után látogatott Pécsre a Nagykanizsa együttese. A dél-zalaiak esélyesként léptek pályára és az első félidő közepétől  17 perc alatt négy gólt „rámoltak be” a pécseiknek. Különösen a harmadik, Gránicz Patrik ollózós találata volt látványos. A hazaiak a félidő előtt szépítettek, majd a második félidőben lőttek kapufát is, de a kanizsaiak abszolút kézben tartották a mérkőzést és nyertek.

A találkozó után Gabala Krisztián, az FC Nagykanizsa vezetőedzője így értékelte a látottakat: 

- Az első félidőben profi módon álltunk a mérkőzéshez, úgy rendeztük le a találkozót, ahogy kellett. A második játékrészben az ellenfél azért megnehezítette a dolgunkat, de három forduló után jó helyen vagyunk és ez örömteli. A következő fordulóban a Kaposvárt fogadjuk, és két olyan csapat találkozik, melyeknek komoly céljaik vannak. Bízom benne, hogy sok szurkoló jelenlétében játszhatunk majd.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában