Edzői nyilatkozatok

4 órája

A ZTE FC és az ETO FC Győr edzője is egyetértett

A vasárnap délután megrendezett ZTE FC-ETO FC Győr (1-2) NB I.-es labdarúgó-mérkőzés után mindkét edző egyetértett abban, hogy csapataik két különböző félidőt játszottak egymással.

Kerkai Attila

Márton Gábor, a ZTE FC szakvezetője és a háttérben látható Borbély Balázs, az ETO FC vezetőedzője szerint is ellentétes félidőket láthattunk.

Fotó: Pezzetta Umberto

- Az első félidő után nem gondoltam volna, hogy ez a találkozó fordítva is elsülhet - kezdte ezzel értékelését Márton Gábor, a ZTE   FC vezetőedzője. -  Most ilyen passzban vagyunk, hogy kapufát lövünk, de az sem befele  pattant. A második félidőben, főleg a bekapott gól után kissé káoszos lett a játékunk. Ugyanezt akartuk játszani, mint előtte, de nem sikerült. Rossz sorozatban vagyunk, dolgozni kell tovább és nem feladni semmit. 

Megkérdeztük Márton Gábor arról is, hogy az első félidő végén Mim Gergely  betörése után, amikor a VAR is vizsgálta az esetet, de nem ítélt büntetőt, erről mi a véleménye. A szakvezető röviden válaszolt: 

- Megnéztem az esetet...   

Az ETO FC Győr viszont öt mérkőzése óta veretlen és erre is kitért Borbély Balázs, a győriek szakvezetője. 
- Két különböző félidőt láthattunk - szögezte le Borbély Balázs. -  Az első abszolút a zalaiaké volt, uralta a játékot, győztes mentalitással futballozott. Mi viszont pont ennek az ellenkezőjét mutattuk, lassúak voltunk és mintha hiányzott volna az önbizalom is a játékunkból. Nem voltam elégedett, a szünetben megbeszéltük, miben kell változtatnunk. Főleg azt kértem, hogy legyünk türelmesek, ne hosszú labdákkal akarjuk támadásba lendülni. A második félidő már egészen máshogy nézett ki, volt két nagy helyzetünk az egyenlítő gólunk előtt, de kulcsfontosságúnak bizonyultak a cseréink. Lendületet hoztak a játékba és jó, hogy ilyen futballistákat tudok  a kispadról pályára vezényelni, mint Bumba, Diarra, vagy Boldor.  
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában