A 11. fordulót rendezik a hétvégén

2 órája

Vármegyei I. osztály: egy meccs elmaradt, csesztregi siker a "hátsó füvesen"

Szombaton végül csak öt mérkőzést játszottak le a labdarúgó Zala vármegyei I. osztályú bajnokságban.

Kerkai Attila

A vármegyei I. osztályban nem hagyott alább Zalakomárban sem a listavezetővé előlépett hévízi csapat (a képen sötét mezben) lendülete

Fotó: Pezzetta Umberto

Bár korábban már  lehetett hallani a halasztásról,  végül csak szombaton reggel vált hivatalossá és  került ki a Zala vármegyei I. osztály 11. fordulójának programjából is a Clean Medic Zalalövő - Kiskanizsai Sáskák  találkozó, amit  november 9-én pótolnak. A halaszták háttérében  alapvetően létszámhiány  húzódik  meg.   

Ami a többi mérkőzést illeti. A  jó formában és jó sorozatban lévő Lenti TE  a Zalaszentgrótot fogadta. A szentgrótiak  lélektanilag fontos pillanatban, az első félidő végén találtak be, aztán a második 45 perc első felében már három góllal is vezettek. A lentiek erejéből a végén  csak a szépítésre futotta, réadásul tíz emberrel fejezték be a találkozót a sok lapot hozó összecsapáson. 

A Magnetic Andráshida TE pedig a címvédő Csesztreget látta vendégül az andráshidai  "hátsó füvesen".  Mindkét hidai együttes az edzőpályán fogadja az ősz hátralévő találkozóin a meccseit, ugyanis a centerpálya  játékterének  frissítése miatt  pihentetik azt. Nos, szoros csatát vívott a két együttes végül egy  gól döntött, amit a Csesztreg szerzett, így a címvédő egy vereség és egy döntetlen után  újra győzelmet ünnepelhetett. 

A Hévíz együttese  szombaton 3-0-ra nyert a Zalakomár ESE Zalakaros otthonában, ezzel az újabb három ponttal pedig a tabella élére ugrott. Damina László  szombaton  a második félidőben kerekedett végleg felül ellenfelén, s hogy a forduló után is marad-e az élen az majd a vasárnapi rangadó  eredményétől függ, hiszen  a Teskánd és a ZTE II. egymással találkozik. 

 A Gyenesdiás és a Semjénháza az előző fordulóban újra győzelmet ünnepelhettek, ezúttal viszont egymás ellen léptek pályára a Balaton-parti településen. A mérkőzés döntetlennel ért véget, de  valamivel talán a hazaiak  lehetnek ezzel az eredménnyel elégedetlenebbek, hiszen több lehetőségük volt. A lefújás után egy páros kiállítás  is "színesítette"  a mérkőzés krónikáját. 

Zalakomár ESE Zalakaros - Hévíz SK 0-3 (0-1)

Gólszerzők: Szindekovics (16., 52.), Huszár (76.). 

 Gyenesdiás - Semjénháza 2-2 

Gólszerzők: Sipőcz (4.),   Csák (11.), illetve Horváth K. (12.), Hompó (68.). 

Magnetic Andráshida TE - Csesztreg 0-1 

Gólszerző:  Kiss B. (39.)

Lenti TE - Zalaszentgrót 1-3 (0-1)

Gólszerzők: Nagy B. (93.), illetve Doszpoth (43.), Fülöp (57.), Kovács L. (67.)

Szepetnek - Tarr Andráshida SC 17 órától rendezik 

Vasárnap 14 órától rendezik a 11. forduló rangadóját, a Technoroll Teskánd - ZTE FC II.  találkozót.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában