Horoszkópok

2015.08.09. 12:23

Napi horoszkóp - Az oroszlánnak nem érdemes folyamatosan aggódnia párkapcsolata miatt

A skorpiónak bele kell húznia a munkahelyén.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Igazán elmélyült hangulatban lesz egész nap, sokat fog ábrándozni, gondolkodni a világ dolgait illetően. Remek alkalom az alkotásra, ragadja meg a lehetőséget az önkifejezésre!

Bika (április 21.–május 20.) – Talán egy kicsit túl messzire ment egy ügyben, amibe amúgy sem kellett volna beleártania magát. Igyekezzen inkább kihátrálni a dologból, mielőtt elmérgesedne a helyzet!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egyik barátja a segítségét kérte egy munkahelyi feladatban, amire nem tud nemet mondani, pedig az ideje jelenleg nem enged meg semmilyen plusz munkát. Legyen őszinte vele!

Rák (június 22–július 22.) – Már egy ideje csak robotol és semmi ideje nem maradt, sem magára, sem a barátaira. Ma végre lesz alkalma találkozni velük, így az este igazán kellemes kikapcsolódást nyújt majd!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Problémák merültek fel a párkapcsolatában az utóbbi időben. Azonban nem érdemes folyamatosan aggódnia, hiszen ha a szerelem kölcsönös, minden más csak másodlagos!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Valaki, ha lehet még többet gondol magára, még fontosabb lett a neki, és még nagyobb csodálattal tekint önre, mint megismerkedésük idején.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma okosan teszi, ha távol marad az olyan emberektől, akik nem szimpatikusak önnek. Konfliktusba keveredhet velük, mivel a megszokottnál érzékenyebb napja lesz.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Talán túl sokat ábrándozott az utóbbi időben és a munkára kevesebb időt fordított. Ma bele kell húznia a munkahelyén, hogy utolérje magát!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A mai napon lesz lehetősége elgondolkoznia a saját jövőjén, ami azért hasznos, mert nagy változásokra várhatók. El kell döntenie, hogy milyen irányba indul majd el!

Bak (december 22.– január 20.) – Kételyek gyötrik egy ügyet illetően. Néha akármennyire is nehéz, de szembe kell nézni a valósággal és levonva a tanulságot meg kell válni attól, ami nem működik.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nyugalomra és csendességre vágyik, amiből kevés jutott a hétvégén. A jó hír viszont, hogy ma kevesebb teher nyomja majd a vállát, és könnyebben mennek a feladatok is!

Halak (február 21.– március 20.) – Ahhoz, hogy megkapja a remélt támogatást valakitől, mindenképpen ismertesse vele terve minden részletét. Arról is célszerű tájékoztatni az illetőt, hogy rá milyen szerep hárulhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!